Gratis anonieme sms versturen

  • Let op: Je hoeft geen 06 te gebruiken!

Anonieme SMS stappenplan

Het is heel makkelijk om zelf een SMS met eigen afzender te sturen. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar het SMS systeem
  2. Vul in wat je als afzender van de SMS wilt
  3. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in
  4. Typ de SMS die je wilt versturen
  5. Voltooi de volgende stappen
  6. SMS verzonden!
Hey, dit is een anonieme SMS. Jij kunt deze ook versturen! 😄

Anoniem

Via ons SMS'en is écht het goedkoopste!

AanbiederKosten per SMSEigen afzender
Anoniem.netGRATISJa
Grappig-smsje€ 0,45Ja
Anoniem-smsje€ 0,45Ja
Smspret€ 0,45Ja
Valentijnsmsjes€ 0,45Ja
Treitersms€ 1,00Ja
123smsjes€ 1,30Ja
Anoniemesms€ 1,30Ja
Anoniemsmsje€ 1,30Ja
Phonefuck€ 1,30Ja
Stilletjes€ 1,30Ja
Stuurnepsms€ 1,30Ja

100% Anoniem SMS'en

Eigen afzender gebruiken

Waarom een Anonieme SMS?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom jij een anonieme SMS wilt versturen; misschien wil je graag een grap uithalen met je vrienden door ze een bericht te sturen dat je een gênante video van ze zag op YouTube, of je stuurt ze een bericht met de melding dat ze nog 48 uur hebben om een openstaande schuld *noem random bedrag* te betalen.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je graag je minnaar(es) wilt berichten zonder dat iemand daar achter komt of dat je een valentijnsberichtje wilt sturen – maar niet bekend wilt maken wie je bent.

Wat de reden ook is: je wilt een SMS versturen zónder dat degene die de SMS ontvangt weet van wie het afkomstig is. Soms komt dat gewoon even beter uit. 😉

Jouw identiteit blijft verborgen

Als je jouw anonieme SMS verstuurt via anoniem.net weet je 100% zeker dat jouw identiteit verborgen blijft en dat je zonder moeite een ander voor de gek kunt houden of anoniem kunt benaderen. Daarbij is het 100% gratis en kun je dus kosteloos de leukste berichten versturen zonder ook maar iemand weet van wie het afkomstig is.

Tips om ook echt anoniem te blijven

Ook al is de afzender anoniem dan zijn er nog meer manieren die kunnen verraden dat het bericht van jou afkomstig is. Daarom hebben we nog 3 tips voor je die jou helpen om écht anoniem te blijven.

Ken je manier van schrijven

Weet dat iedereen een eigen manier van typen/schrijven heeft. Wat je kunt doen zodat de ander zeker niet weet dat de anonieme SMS van jou afkomstig is, is je manier van typen aanpassen.

Maak spelfouten als je dit nooit doet, gebruik een andere opbouw en kies woorden die je normaal niet gebruikt.

Weet wat je stuurt

Gebruik in de anonieme SMS geen informatie die alleen jij weet: op deze manier zal de ontvanger sneller een link kunnen leggen naar jou.

Let dus op met de boodschap die je verstuurd.

Stel geen vragen en let op met je reactie

Hoe moeilijk het ook kan zijn: ga geen opvallende vragen stellen aan degene die je een anonieme SMS verstuurd hebt. Ook al wil je zo graag zijn of haar reactie weten. Geduld is hierbij een schone zaak! Reageer ook niet te overdreven als hij of zij je verteld over de anonieme SMS.

Als je weet wat je wilt sturen, en rekening houdt met bovenstaande tips kan de lol beginnen. Waar wacht je nog op? Prank je vrienden en stuur direct een anonieme SMS!